Röda Kvarn Edsbyn

Välkommen till den moderna landsortsbiografen!

Kommande föreställningar

Film/Event Datum/Tid
Paper TownsTisdag 4/8 kl. 20:00 Boka platser
Mission Impossible - Rogue NationFredag 7/8 kl. 20:00 Boka platser
Den Stora Nötkuppen Söndag 9/8 kl. 18:00 Boka platser
Mission Impossible - Rogue NationSöndag 9/8 kl. 20:00 Boka platser
Mission Impossible - Rogue NationTisdag 11/8 kl. 20:00 Boka platser
Den Stora Nötkuppen Söndag 16/8 kl. 18:00 Boka platser
Visa fler


Aktuella filmer/event

 • Mission Impossible - Rogue Nation
  Ethan och hans team står inför sitt svåraste uppdrag hittills: att utrota Syndikatet, en internationell kriminell och mycket rutinerad organisation vars mål är att förgöra IMF (Impossible Mission Force).
 • Den Stora Nötkuppen
  Den coola ekorren Charlie råkar spränga parkens vinterförråd med mat och blir förvisad till stadens tuffa gator. I sin kamp för överlevnad råkar han hitta en nötbutik fylld med djurens favoritgodis. Charlie börjar forma en snillrik plan för att lägga rabarber på hela nötskatten och rädda både sitt eget skinn och vännerna i parken.

  Regissör: Peter Lepeniotis

  Originaltitel: The Nut Job
 • Paper Towns
  Vi får följa tonårskillen Quentin och hans gåtfulla granntjej Margo som älskar mysterier så mycket att hon till slut blir ett. Efter att de två varit uppe en hel natt och hittat på äventyr i sin hemstad försvinner Margo. Hon lämnar kryptiska ledtrådar efter sig som hon vill att Quentin ska tyda och tillsammans med fyra polare ger han sig av på en galet rolig och känslosam jakt. För att hitta Margo måste han få en djupare förståelse för både vänskap och kärlek.

  Paper Towns är baserad på succéboken med samma namn av hyllade författaren John Green (Förr eller senare exploderar jag).

  Skådespelare: Nat Wolff, Cara Delevingne
  Regissör: Jake Schreier