Röda Kvarn Edsbyn

Välkommen till den moderna landsortsbiografen!

Kommande föreställningar

Film/Event Datum/Tid
Walking On SunhineTorsdag 31/7 kl. 21:00 Boka platser
Guardians of the Galaxy 3DFredag 1/8 kl. 20:00 Boka platser
Pettson&Findus - RoligheterLördag 2/8 kl. 16:00 Boka platser
Pettson&Findus - RoligheterSöndag 3/8 kl. 16:00 Boka platser
Guardians of the Galaxy 3DSöndag 3/8 kl. 20:00 Boka platser
Guardians of the Galaxy 3DTisdag 5/8 kl. 20:00 Boka platser
Guardians of the Galaxy 3DTorsdag 7/8 kl. 20:00 Boka platser
Teenage Mutant 3D Ninja TurtlesFredag 8/8 kl. 20:00 Boka platser
Teenage Mutant 3D Ninja TurtlesLördag 9/8 kl. 20:00 Boka platser
Pettson&Findus - RoligheterSöndag 10/8 kl. 16:00 Boka platser
Visa fler


Aktuella filmer/event

 • The Expendables 3
  Barney, Christmas och resten av teamet möter Conrad Stonebanks, som för många år sedan var med och grundade The Expendables med Barney. Stonebanks blev därefter en hänsynslös vapenhandlare som Barney var tvungen att döda, det gick dock inte som han tänkt sig. Stonebanks, som lurade döden, gör nu allt för att avsluta The Expendables. Barney beslutar att han bekämpa gammalt blod med nytt och tar in en ny era av Expendables-medlemmar som är yngre, snabbare och experter på ny teknik. Det senaste uppdraget blir en hård sammandrabbning av klassisk old-school-stil kontra högteknologi i Expendables mest personliga strid hittills.

  Skådespelare:
  Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer, Randy Couture, Terry Crews, Kellan Lutz

  Regissör: Patrick Hughes
 • Medicinen
  Johanna är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon har ständigt ont om pengar, hennes exman har hittat en yngre tjej och sexlivet är lika med noll.

  Johanna behöver ett break. Eller åtminstone en resa till solen med barnen, om hon bara hade råd.

  För att få ihop extrapengar hoppar hon desperat på ett erbjudande som försökskanin för en ny medicin, men pillren hon får har oväntade biverkningar.

  Över en natt ändrar sig allt. Oron är som bortblåst, hon känner sig kåt, snygg och självsäker. Omvärlden ser henne också med helt nya ögon. Hon tar för sig på jobbet och ger sig ut efter kärlek i den löftesrika sommarnatten.

  Skådespelare: Helena Bergström, Ewa Fröling, Maria Lundqvist, Katarina Ewerlöf, Cecilia Forss, Susanne Thorson, Petra Mede, Peter Eggers, Thomas Hanzon, Johan H:Son Kjellgren, Nina Gunke, Ida Engvoll

  Regissör: Colin Nutley
 • Guardians of the Galaxy 3D
  "Guardians of the Galaxy" heter nästa episka äventyr från Marvel Studios. Filmen introducerar oss till en helt ny sida av Marvels universum. Skådespelarensemblen består av Chris Pratt som Peter Quill aka Star-Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax the Destroyer, Lee Pace som Ronan the Accuser, Benicio del Toro som The Collector, John C. Reilly som Rhomann Dey och Glenn Close som Nova Prime. Regisseras av James Gunn.

  I rollerna:
  Bradley Cooper, Vin Diesel, Zoe Saldana, Chris Pratt, Benicio Del Toro, Glenn Close, Karen Gillan

  Regi - James Gunn

  Premiärdatum - 2014-08-01

 • Turist
  En familj åker till Alperna för några dagars skidåkning och tid för varandra. Solen skiner och underlaget är perfekt, men en lavin vänder upp och ner på tillvaron när pappa Tomas överger hustru och två barn i en nära-döden-upplevelse. Katastrofen uteblir, men familjen är likväl offer. En instinktiv handling får familjen att ifrågasätta sina roller och pappa Tomas i synnerhet. Semesterns sista dagar blir en prövning för äktenskapet och för Tomas startar en kamp att återerövra sin status som familjefader

  I rollerna:
  Johannes Bah Kuhnke, Lisa Loven Kongsli, Kristofer Hivju, Fanni Metelius

  Regi: Ruben Östlund
 • Teenage Mutant 3D Ninja Turtles
  Staden behöver hjältar. Mörkret har lagt sig över staden. Shredder och hans onda Fotklan har kopplat ett järngrepp kring polisen och politikerna. Framtiden ser mörk ut tills fyra utstötta bröder reser sig från kloakerna och upptäcker sitt öde som Teenage Mutant Ninja Turtles. Tillsammans med den orädda reportern April O´Neil (Megan Fox) och hennes konstant skämtande fotograf Vern Fenwick (Will Arnett) måste Turtles rädda staden från Shredders djävulska planer. Baserad på Teenage Mutant Ninja Turtles-figurerna som skapades av PETER LAIRD och KEVIN EASTMAN.

  I rollerna: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Whoopi Goldberg
  Regi:Jonathan Liebesman

  Premiärdatum - 2014-08-08

 • Pettson&Findus - Roligheter
  Pettson bor i ett litet rött hus och tillbringar dagarna med att hugga ved, uppfinna saker och ting, fiska och mata sina kycklingar. Egentligen har han allt han behöver. Men ibland kan Pettson ändå känna sig lite ensam. Därför blir lyckan stor när hans snälla granne Beda hälsar på med en present ? en liten katt, som får namnet Findus. Ännu roligare blir det när Findus börjar tala och en stor vänskap tar sin början.

  Samtidigt har grannen Gustavsson problem med sin tupp, som bara gal och gal. För att rädda tuppen från att hamna i grytan, rycker Beda ut och ber Pettson ta hand om den, vilket han gladeligen gör. I hönshuset blir det stor uppståndelse och alla är glada över nytillskottet på gården. Alla utom Findus, som är rädd att förlora sin bäste och ende vän. Nu är goda råd dyra, vad ska han hitta på för att Pettson inte ska glömma bort honom?

  Filmen bygger på Sven Nordqvists populära böcker "När Findus var liten och försvann", "Tuppens minut", "Rävjakten" och "Pannkakstårtan".

  Svenska röster: Ima Nilsson, Claes Månsson, Allan Svensson, Ewa Roos, Vicki Benckert, Annika Herlitz

  Regissör: Ali Samadi Ahadi

 • Flygplan 2 - Räddningstjänsten - 3D (Sv tal)
  Det världsberömda tävlingsplanet Dusty Spridenfält återvänder till sin hemstad efter ännu en vinnande säsong och firar sin framgångsrika karriär. Men Dusty skadar sig, och tvingas byta karriär - han bestämmer sig för att börja träna med räddningstjänsten. I den nya filmen Flygplan 2: Räddningstjänsten får vi återigen träffa Dusty och hans vänner. Vi möter även nya fantastiska karaktärer såsom den hängivna räddningshelikoptern Blade Ranger som är ledare för brandkåren, den utåtriktade och energiska brandtjejen Dippan och den glada mekanikern Meckarn som älskar att bygga saker av gammalt skräp
 • Walking On Sunhine
  Efter en kort men intensiv förälskelse har Maddie bestämt sig för att gifta sig med sin underbara italienska pojkvän Raf. Till bröllopet bjuder hon självklart sin syster Taylor. Vad Maddie inte vet är att Raf är Taylors semesterflört från ett par år tillbaka, och hennes livs stora kärlek.

  Allt ackompanjerat av de mest populära hitlåtarna från 1980-talet från bl a Roxette, Wham och Madonna!

  Skådespelare: Gemma Arterton, Greg Wise, Leona Lewis, Hannah Arterton

  Regissör: Dania Pasquini, Max Giwa
 • Flygplan 2 - Räddningstjänsten (Sv tal)
  Det världsberömda tävlingsplanet Dusty Spridenfält återvänder till sin hemstad efter ännu en vinnande säsong och firar sin framgångsrika karriär. Men Dusty skadar sig, och tvingas byta karriär - han bestämmer sig för att börja träna med räddningstjänsten. I den nya filmen Flygplan 2: Räddningstjänsten får vi återigen träffa Dusty och hans vänner. Vi möter även nya fantastiska karaktärer såsom den hängivna räddningshelikoptern Blade Ranger som är ledare för brandkåren, den utåtriktade och energiska brandtjejen Dippan och den glada mekanikern Meckarn som älskar att bygga saker av gammalt skräp