Röda Kvarn Edsbyn

Välkommen till den moderna landsortsbiografen!

Kommande föreställningar

Film/Event Datum/Tid
Opera på Bio: Cavalleria rusticana/PajazzoLördag 25/4 kl. 18:30 Boka platser
Asterix - Gudarnas Hemvist - (Sv tal)Söndag 26/4 kl. 16:00 Boka platser
The Avengers : Age of Ultron Söndag 26/4 kl. 18:00 Boka platser
The Avengers : Age of Ultron Tisdag 28/4 kl. 19:00 Boka platser
Miraklet i ViskanFredag 1/5 kl. 18:00 Boka platser
Run All NightFredag 1/5 kl. 19:00 Boka platser
Miraklet i ViskanLördag 2/5 kl. 18:00 Boka platser
Annie (Sv tal)Söndag 3/5 kl. 16:00 Boka platser
Run All NightSöndag 3/5 kl. 18:15 Boka platser
Run All NightTisdag 5/5 kl. 19:00 Boka platser
Visa fler


Aktuella filmer/event

 • The Avengers : Age of Ultron
  När Tony Stark försöker starta ett fredsbevarande program går det snett. Jordens framtid är hotad och Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow samt Hawkeye sätts alla nu på prov. När den onde Ultron träder fram är det upp till medlemmarna i Avengers att stoppa honom från att sätta sina planer till verket, vilket leder till ett episkt, unikt och världsomspännande äventyr.

  I rollerna ser vi Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner och Samuel L. Jackson. James Spader är Ultron och två nya karaktärer gör entré: Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) och Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) vilka bägge besitter enorma krafter
 • Run All Night
  Mike har sedan länge brutit med sin far Jimmy, som varit yrkesmördare i den ökända Brooklyn-maffian hela sitt liv. När de nu träffas efter många år har allt gått fel och Mike är måltavla för maffian, som är ute efter hämnd. Jimmy har nu bara en natt på sig att förhindra att Mike och hans familj går samma öde till mötes som Jimmy själv räknar med att göra.

  Liam Neeson och svenske Joel Kinnaman spelar far och son i maffiathrillern Run all night.
 • Opera på Bio: Cavalleria rusticana/Pajazzo
  Biljettpriser:
  Ord vuxen: 250kr Ungdom -26år: 190kr

  En helkväll med opera när Folkets Hus och Parker livesänder dubbeloperan Cavalleria rusticana/Pajazzo från Metropolitan i New York. Operorna, skrivna av Pietro Mascagni och Ruggero Leoncavallo, sänds den 25 april 18.30.
  David McVicar regisserar den första nya Met-uppsättningen av denna populära dubbelopera, med Marcelo Álvarez I sin Met-debut i båda de ledande tenor-rollerna. Först ut den förhärdade förföraren Turiddu och sedan som clownen Canio. Eva-Maria Westbroek gör rollen som Santuzza, den övergivna kvinnan i centrum av Cavalleria rusticana, med ?eljko Lu?i? som den chevalereske Alfio.
  Patricia Racette spelar Canios olycksaliga fru Nedda i Pajazzo, med George Gagnidze i sitt första Met-framträdande som Tonio. Mets chefdirigent Fabio Luisi leder båda operorna.
  I rollerna:
  Eva-Maria Westbroek - Santuzza
  Marcelo Álvarez - Turiddu
  ?eljko Lu?i? -Alfio
  Patricia Racette - Nedda
  Marcelo Álvarez - Canio
  George Gagnidze - Tonio
  Lucas Meachem - Silvio
  Regi: David McVicar
  Dirigent: Fabio Luisi
  Musik: Pietro Mascagni/Ruggero Leoncavallo
  Scenografi: Rae Smith
  Kostym: Moritz Junge
  Ljusdesign: Paule Constable
  Koreografi: Andrew George
  Vaudeville-konsult: Emil Wolk
  Text: Svensk text
  Beräknad längd: 3 tim 30 min
  Visas: 25 april 18.30
 • Mad Max - Fury Road 3D
  Mad Max har efter allt som hänt bestämt sig för att vandra ensam för att överleva, men då ett högoktanigt vägkrig bryter ut tvingas han slå sig ihop med en grupp rebeller ledda av Imperatorn Furiosa.

  George Miller, hjärnan och regissören bakom de kultförklarade Mad Max-filmerna är nu tillbaka med en ny banbrytande film om vägkrigaren Max Rockatansky. I övriga roller ser vi Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne med flera.
 • Annie (Sv tal)
  ANNIE är en föräldralös flicka som bor hos en elak styvmor, tillsammans med andra barn i samma situation. Hennes liv förändras dock när hon möter den ensamme, stenrike borgmästarkandidaten, Benjamin Stacks. ANNIE är filmatisering av Broadway-musikalen med samma namn. Den har tidigare getts ut som film 1982 och 1999.

  I rollerna:
  Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale, David Zayas
 • Miraklet i Viskan
  Bjarne driver en flyttfirma tillsammans med sin fru Malin, men det går knackigt och de behöver låna pengar. På andra sidan älven bor Bjarnes svärfar Halvar. De två har aldrig dragit jämnt, vilket bottnar i en 20-årig konflikt fylld av förflugna ord, tjurig stolthet och envis prestige. För att rädda firman ser Malin ingen annan utväg än att gå över älven för att be Halvar att borga för lånet. Ett beslut som kommer att få oanade konsekvenser.
 • Dagbio: Hotel Marigold 2
  Hela det sprudlande gänget är kvar på hotellet och får välkommet sällskap av den heta amerikanske hotellgästen Guy. Nu drömmer ägaren Sonny om att expandera samtidigt som han planerar sitt stundande bröllop, vilket leder till en del inte helt genomtänkta beslut.

  Komedin Hotell Marigold 2 är en efterlängtad uppföljare till den färgsprakande succén Hotell Marigold. I den stjärnspäckade rollistan hittar vi Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith, Celia Imrie, Ronald Pickup, Diana Hardcastle och Richard Gere. Den 13 mars kickar vårens stora fest igång på svenska biografer.
 • Asterix - Gudarnas Hemvist - (Sv tal)
  Julius Caesar har bestämt sig för att bli av med de okuvliga gallerna en gång för alla. Eftersom hans armé inte har lyckats rå på dem hittills beslutar han sig för en ny strategi: att bygga en högmodern civilisation utanför gallernas grindar! Ett nytt Rom ? Gudarnas hemvist ? ska tvinga Asterix och hans vänner att antingen anpassa sig till den romerska kulturen eller att flytta. Trots att Asterix och Obelix gör allt för att stoppa bygget börjar romerska medborgare flytta in. När de till på köpet gör utflykter till gallernas by utbryter kaos. Ska Caesar slutligen avgå med segern?