Röda Kvarn Edsbyn

Välkommen till den moderna landsortsbiografen!

Kommande föreställningar

Film/Event Datum/Tid
Fåret Shaun (Sv tal)Lördag 28/2 kl. 15:00 Boka platser
Fåret Shaun (Sv tal)Söndag 1/3 kl. 16:00 Boka platser
Seventh Son 3DSöndag 1/3 kl. 18:00 Boka platser
Seventh Son 3DMåndag 2/3 kl. 19:00 Boka platser
Fifty shades of GreyTisdag 3/3 kl. 19:00 Boka platser
Big Hero 6 (Sv tal )Onsdag 4/3 kl. 16:00 Boka platser
Småstadliv - THE MOVIEOnsdag 4/3 kl. 19:00 Boka platser
Filmföreningen: IdaTorsdag 5/3 kl. 19:00 Boka platser
FOCUSFredag 6/3 kl. 19:00 Boka platser
Småstadliv - THE MOVIELördag 7/3 kl. 16:00 Boka platser
Visa fler


Aktuella filmer/event

 • FOCUS
  Will Smith spelar Nicky, en rutinerad svindlare som träffar rookien Jess (Margot Robbie). Han lär henne branschens alla små knep men så fort hon kommer för nära så drar han sig ur. Tre år senare stöter han ihop med Jess i Buenos Aires och hon är nu en fullfjädrad femme fatale som ställer alla hans noga uträknade planer på ända. Insatserna är extremt höga och Nicky tappar nu helt kontrollen? För regi och manus står Glenn Ficarra och John Requa.

  I rollerna:
  Will Smith, Margot Robbie

  Regi: Glenn Ficarra, John Requa
 • Småstadliv - THE MOVIE
  Obeskrivligt, måste ses...
 • Filmföreningen: Still life
  John May (Eddie Marsan) är en kommunalarbetare vars uppgift är att hitta anhöriga till personer som dött ensamma. Han är noggrann och organiserad på gränsen till besatthet och tar sitt arbete på stort allvar.
  När hans avdelning ska bantas och John blir uppsagd, anstränger han sig till det yttersta med sitt allra sista fall. Det tar honom på en frigörande resa som tillåter honom att äntligen börja leva livet. En gripande berättelse om livet, kärleken och livet efter detta.
 • Filmföreningen: Flyg! sa Alfons Åberg
  Tre nya historier om Alfons Åberg, där hans pappa har stor del. Alfons vill gärna vara som pappa, vuxen och allvarsam. Men så glömmer Alfons sig och börjar leka istället. Pappan får vara med och möter utmaningar som att vara en bra pappa, ordna födelsedagskalas, våga leka flyglekar och mer.

  Avsnitten heter:
  1. Flyg! sa Alfons Åberg
  2. Hurra för pappa Åberg
  3. Skratta lagom sa pappa Åberg
 • Big Hero 6 (Sv tal )
  Hiro är inte som andra barn, han är ett geni - och hoppar över årskurs efter årskurs i skolan. Till slut hamnar han i samma klass som sin storebror Tadashi. Bröderna bor hos sin moster Cass i staden San Fransokyo, en stad bebodd av tekniktalanger och som är en mix av västerlänsk och österländsk kultur. Hiro och Tadashi är bästa vänner och älskar både att bygga uppfinningar i garaget. Det drömmer också båda om att få gå på det teknologiska universitet som ligger mitt emot deras hus, men det är för dyrt. Och här börjar vår historia - brödernas bestämmer sig för att vinna ett stipendium till universitetet.
 • Seventh Son 3D
  I en svunnen tid kommer en obeskrivlig ondska att svepa över världen och åter sätta igång kriget mellan de övernaturliga och människorna. Master Gregory är en soldat som för flera århundraden sedan fängslade den onda och mäktiga häxan Mother Malkin. Mother Malkin har nu rymt och gör sig redo att hämnas genom att släppa lös sin fruktansvärda vrede över världen. Endast Master Gregory står i hennes väg och han har till nästa fullmåne på sig att träna upp sin lärling, Tom Ward. Mänsklighetens enda hopp står nu till den sjunde sonens sjunde son.
 • Filmföreningen: Jojk
  Jojken har en obruten tradition sedan tusentals år. Det är folkets musik, en musik för renskötare och fiskare. Men den är inte oomtvistad. Jojken har varit belagd med dödsstraff eftersom den betraktades som trolldomsmusik. Vad är orsaken till att musiken genom åren överlevt både kristna missionärer och myndigheter? Via jojkens historia får vi en berättelse om samerna, i en film med personligt tilltal och fantastiska bilder och musik.
 • Fifty shades of Grey
  Litteraturstudenten Anastasia Steele går med på att intervjua miljardären Christian Grey för att göra sin rumskompis en tjänst. Intervjuoffret visar sig vara en man som är både vacker och intelligent, men också en aning överlägsen. Den naiva Ana och den reserverade Christian dras ohjälpligt till varandra. Hon kan inte motstå honom och han vill ha henne, men på sina egna villkor. Ana tvekar när hon under den framgångsrike Christian Greys yta, anar en man som har ett kontrollbehov på gränsen till besatthet. Men ju närmare de kommer varandra, desto mer upptäcker Ana inte bara av Christian hemligheter, utan även sidor hon själv inte visste hon hade.
 • Filmföreningen: Ida
  Efter att ha förlorat sina föräldrar under andra världskriget, växer Anna upp i ett kloster på landsbygden i det tidiga 1960-talets Polen. Hon förbereder sig för ett liv som nunna. Abbedissan insisterar på att Anna tar kontakt med sin enda levande släkting och Anna lär känna Wanda, en frigjord intellektuell som arbetar som domare och i hemlighet försöker utplåna smärtsamma minnen med hjälp av sprit och sex. Mångfaldigt prisbelönat, oerhört välspelat drama med utsökt foto.
 • Fåret Shaun (Sv tal)
  En dag ställer fåret Shaun till det ordentligt. Hans rackartyg gör så att bonden blir inlåst i en husvagn och det vill sig inte bättre än att den plötsligt rullar iväg ända till den stora staden. Shaun, Bitzer och flocken bestämmer sig för att lämna gården och försöka rädda honom. Det blir början på ett stort och spännande äventyr med massor av tokiga påhitt på vägen.

  Filmen saknar dialog.